Z vami že

imo 33 let

let

Išči
Generic filters

IZDELKI STOPNIŠČNI ELEMENTI

Če želite moderen in skladen videz stopnišča izberite oglati stopniščni element. Velika prednost izdelka je v tem, da imate sedaj možnost izdelati celotno nadstropje v isti keramiki, brez neuglednih kovinskih profilov in brez fug.

Keramiko prevzamemo v vaši trgovini in jo natančno razrežemo ter zlepimo z dvokomponentnim epoksidnim lepilom. Da se ga ne opazi, ga obarvamo v barvo ploščice. Nato ga strojno in ročno pobrusimo, premažemo z zaščitnim premazom in zadaj dodatno zalijemo z lepilom. Izdelujemo jih tudi v dolžini do 200 cm.

Tu si lahko ogledate galerijo in tu naročite te izdelke.

Pred naročilom stopniščnih elementov si oglejte ta nasvet.

Z našimi obrobami je vogal balkona povsem pokrit. Obenem pa deluje kot odkapni element. Tako je tudi izgled veliko lepši, saj umazana voda ki se steka z balkona, ne maže celotne fuge čela.

Balkonska obroba iz keramike je izdelek, ki ga zelo priporočamo na vsaki terasi in balkonu. V 19 letih nismo imeli niti ene reklamacije v primeru pravilne vgradnje.

Z njimi prekrijemo najbolj problematično fugo na vogalu in zaščitimo čelo balkona.
Tako se izognete uporabi kovinskih odkapov, ki se raztezajo trikrat bolj kot keramika in je pogosto prva točka poškodb.

Poleg izboljšane trajnosti keramične obloge je tudi izgled veliko lepši, saj umazana voda, ki se steka z balkona, ne maže celotne fuge čela.
Za zunanjo uporabo svetujemo uporabo keramike 30*30 cm izjemoma 60*60 cm, razen za pokrite terase.
Strokovna pravila absolutno odsvetujejo polaganje z zamikom, zato je 60*60cm veliko primernejša kot 60*30cm.

Če uporabljate večjo keramiko, ali če je podlaga razpokana je potrebno uporabiti Progress KRISTAL sistem.

Navodila za pravilno vgradnjo dobite v tem nasvetu.

V naši galeriji izdelkov si lahko pogledate primere balkonskih obrob, tu pa je obrazec za naročilo. 

Pred naročilom balkonskih obrob si oglejte ta nasvet.

Ukvarjamo se tudi z različnimi obdelavami keramike. Izdelujemo nizkostenske obrobe za keramiko, tako da vašo keramiko razrežemo in zaokrožimo ali stanjšamo zgornji rob. Kdor se odloči za varčnejšo varianto stopnišča, mu samo zaokrožimo vogal ploščice in po želji vrežemo proti drsne zareze.

Obrobe za keramiko ali tako imenovane nizkostenske obrobe izdelujemo do dolžine 120cm in višine tudi samo 3cm, kar večina konkurenčnih strojev ni zmožna.
Priporočamo obrobe za keramiko tako zunaj kot znotraj. Poleg veliko lepšega izgleda je zaokrožen rob zelo funkcionalen, saj se na njem skoraj ne nabira prah in umazanija.

Zaključne letve iz keramike so vse več v uporabi, ker v bivalnih prostorih keramika izpodriva parket.

Zato smo v našem podjetju razvili poseben stroj za izdelavo nove oblike obrobe za keramiko, ki je velika sprememba na trgu v tem segmentu.

Prvi smo začeli izdelovati stanjšane nizkostenske obrobe, ki so zgoraj pobrušene samo na 3,5mm in so zato precej bolj elegantnejše od klasičnih obrob.
Pri stanjšanih obrobah je višina omejena na dimenzije med 50 in 60mm.

V večini trgovin po Sloveniji lahko izmed naših vzorcev izberete zmrzlinsko odporen robnik, katerega v 14 dneh nalepimo na vašo keramiko in dostavimo nazaj v trgovino. Izdelek je nedvomno kakovostnejši od večine tovarniških orginalov.

Od priznanega italijanskega proizvajalca uvažamo kvalitetne robnike iz porcelanskega gresa, ki so uporabni za notranja in zunanja stopnišča. Stranka iz vzorcev izbere kombinacijo ploščice in robnika. Takoj po naročilu organiziramo prevoz vaših ploščic do nas.

Luna stopniščni elementi so za razliko od klasičnih dolžine 66cm in primernejši za modernejši dizajn. Izdelujemo jih po istem postopku kot klasične stopniščne elemente. Prav tako so uporabni tudi za balkonsko obrobo.  

Od priznanega italijanskega proizvajalca uvažamo kvalitetne robnike iz porcelanskega gresa, ki so uporabni za notranja in zunanja stopnišča. Stranka iz vzorcev izbere kombinacijo ploščice in robnika. Takoj po naročilu organiziramo prevoz vaših ploščic do nas.