Z vami že

imo 33 let

let

Išči
Generic filters

IZDELKI Akrilne emulzije

Akrilna disperzija visokokavostnega čistega akrilata

Imokril elastik je akrilna emulzija, ki se uporablja za impregnacijo površin pred nanosom mineralnih ometov, disperzijskih barv, plastificiranih ometov, izravnalnih mas in gradbenih lepil. Uporabljamo ga predvsem za premaz betonov in ometov slabše kakovosti oziroma prašnatih površin ter vpojnih površin in tako dosežemo boljši oprijem oziroma utrdimo podlago. Imokril za impregnacijo redčimo z vodo v razmerju 1:3. V tem primeru je poraba 50g/m2. Zelo prašne in slabe podlage premažemo najprej z mešanico 1 del Imokrila in 6 dela vode in ko se posuši še enkrat z normalno razredčenim Imokrilom. Pred nanašanjem akrilne barve se mora Imokril posušiti nasprotno pa je potrebno nanašati lepila in izravnalne mase sveže na sveže oziroma takoj ko podlaga vpije Imokril.

Imokril elastik se uporabljamo tudi za ekstremno plastificirane betone ali malte, na primer za polimer betonsko posteljico pri vezavi starega in novega betona. Zaradi posebne sestave, zelo zmanjšuje skrčke cementnih malt in betonov.

Imamo dolgoletne zelo dobre izkušnje z maltami z Imokrilom, ki smo jih uporabili za izravnavo terase ali obdelavo škarp.