Z vami že

let

Išči
Generic filters

O nas

Že od 29.05.1991 v našem podjetju samostojno razvijamo, proizvajamo in kontroliramo gradbena lepila za keramiko, izravnalne mase, materiale za zaščito proti vlagi in različne izdelke za uporabo v sodobnem gradbeništvu. Zaradi varnosti in trdnosti podjetja smo svoje delovanje razvili v štiri različne smeri.

  1. Proizvodnja lepil, izravnalnih mas in izdelkov za zaščito proti vlagi
  2. izdelava stopniščnih in balkonskih elementov iz keramike,
  3. veletrgovina z izdelki za dopolnitev proizvodnje,
  4. uvoz in distribucija hitrovezočega aluminatnega cementa.

V letu 1998 smo proizvodnjo preselili v nove prostore, kjer smo postavili polavtomatizirano proizvodno linijo. S sodobnim mešalcem smo povečali svoje zmogljivosti in izboljšali kakovost mešanja. V zadnjih letih izdelamo in dostavimo več kot 1.500 ton izdelkov letno. Z zanesljivo čistilno napravo smo preprečili onesnaževanje okolja ter zaposlenim izboljšali delovne pogoje. Zaradi zagotavljanja visoke kakovosti brez napak, uporabljamo temeljito in inovativno ročno in računalniško podprto večkratno kontrolo proizvodnega procesa s sledljivostjo surovin.

V letu 2020 smo povsem prenovili proizvodno linijo in vse tri avtomatske tehtalne linije surovin dodatno preverimo s tehtanjem v samem mešalcu pred mešanjem. Za pakiranje končnih izdelkov smo razvili polavtomatsko polnilno linijo z veliko natančnostjo tehtanja. Izdelke pakiramo v polietilenske vreče in nato še v natron papir, ki jih na željo naših trgovcev, še vedno zavezujemo ročno. Zato so vreče zelo čiste, saj iz njih ne izteka material, kot je značilno za večino podobnih izdelkov. Zaradi popolne tesnosti in izbire najboljših surovin, so roki trajnosti naših lepil več kot dve leti.

V lastnem laboratoriju opravljamo večino najpomembnejših preizkusov po evropskih normativih s področja gradbenih lepil. Stalno spremljamo kvaliteto vhodnih surovin in končnih izdelkov. Predvsem pa posvetimo veliko časa in energije razvoju novih kakovostnih izdelkov in kontinuirani izboljšavi obstoječih. V razvoju nam je pomebnejša od dobička trajnost izdelkov in zadovoljstvo strank.

Z rednimi obiski večjih evropskih sejmov, strokovnih simpozijev in predvsem stalnim stikom z uporabniki naših izdelkov, zagotavljamo visok strokovni nivo svetovanja. Prijazno vas bomo sprejeli in poskušali najti najboljšo rešitev za vas.