Z vami že

imo 33 let

let

Išči
Generic filters
OSE brez ozadja

Oglati stopniščni element

Keramiko prevzamemo v vaši trgovini in jo natančno razrežemo ter zlepimo z dvokomponentnim epoksidnim lepilom. Da se ga ne opazi, ga obarvamo v barvo ploščice. Nato ga strojno in ročno pobrusimo, premažemo z zaščitnim premazom in zadaj dodatno zalijemo z lepilom. Izdelujemo jih tudi v dolžini do 200 cm.

Tu si lahko ogledate galerijo in tu naročite te izdelke.

Pred naročilom stopniščnih elementov si oglejte ta nasvet.

detajl vogalnega elementa

vogalni oglati stopniščni element od blizu

Priporočamo ploščice obarvane v masi, saj tako dejansko izgledajo elementi kot uliti v enem kosu. Vogali so ročno rahlo pobrušeni, da niso ostri in da so bolj odporni na udarce. Pohvalimo se z zelo veliko natančnostjo in res lepo obdelavo.
Uporabljena lepila so zelo kakovostna in jih razvijamo sami. Ker utrjujemo lepljene spoje na 80°C je zelo podaljšana trajnost tudi za zunanja stopnišča. V večini trgovin v Sloveniji si naše vzorce lahko tudi ogledate in tam stopnišče s pomočjo obrazca tudi naročite.
V naši galeriji izdelkov si lahko pogledate primere oglatih stopniščnih elementov
Če želite moderen in skladen videz stopnišča izberite oglati stopniščni element. Velika prednost izdelka je v tem, da imate sedaj možnost izdelati celotno nadstropje v isti keramiki, brez neuglednih kovinskih profilov in brez fug.