Z vami že

imo 30 let

let

Išči
Generic filters
V tem nasvetu so zbrane video predstavitve proizvajalca membrane s katerim smo se povezali. Skupno nastopamo s celovitim sistemom tesnjenja in polaganja keramike na najboljši možni način. Podjetje IMO je tvorec in lastnik blagovne znamke Progress -KRISTAL sistem ter proizvajalec in dobavitelj izdelkov za sistem. Ne izvajamo pa polaganja in meritev na terenu temveč svetujemo in opozorimo na pomembne detajle.
Tudi v notranjih prostorih OSB plošče zahtevajo posebna lepila oziroma sisteme lepljenja. Zelo dobro se obnese naš sistem Imolastik za zaščito podlage in kot fleksibilni sloj med OSB ploščo in lepilom Imolim Extra.
Za polaganje membrane je zelo pomembno, da imamo ravno podlago. Vse izravnave in padce je nujno izdelati pred polaganjem membrane. To nam kasneje zaradi enakomernega nanosa tudi omogoča lažje lepljenje keramike brez praznih mest pod njo.
V sodobni gradnji je vse več montažnih balkonov. Večinoma je podlaga v takem primeru lesena lepljena plošča OSB. Lepljenje keramike na OSB plošče pa zahteva popolnoma drugačen pristop lepljenja keramike.