Mobilna spletna stran imo.si Naša galerija izdelkov
 


O nas

Že od 29.05.1991 v našem podjetju samostojno razvijamo, proizvajamo in kontroliramo gradbena lepila za keramiko, izravnalne mase, materiale za zaščito proti vlagi in različne izdelke za uporabo v sodobnem gradbeništvu. Zaradi varnosti in trdnosti podjetja smo svoje delovanje razvili v štiri različne smeri.

  • 1. Proizvodnja lepil, izravnalnih mas in izdelkov za zaščito proti vlagi
  • 2. izdelava stopniščnih in balkonskih elementov iz keramike,
  • 3. veletrgovina z izdelki za dopolnitev proizvodnje,
  • 4. uvoz in distribucija hitrovezočega aluminatnega cementa.

V letu 1998 smo proizvodnjo preselili v nove prostore, kjer smo postavili polavtomatizirano proizvodno linijo. S sodobnim mešalcem smo povečali svoje zmogljivosti in izboljšali kakovost mešanja. V zadnjih letih izdelamo in dostavimo približno 1.500ton izdelkov letno. Z zanesljivo čistilno napravo smo preprečili onesnaževanje okolja ter zaposlenim izboljšali delovne pogoje.Zaradi zagotavljanja visoke kakovosti brez napak, uporabljamo temeljito in inovativno ročno in računalniško podprto večkratno kontrolo proizvodnega procesa s sledljivostjo surovin. Za pakiranje končnih izdelkov smo razvili polavtomatsko polnilno linijo z veliko natančnostjo tehtanja. Izdelke pakiramo v polietilenske vreče in nato še v natron papir, ki jih na željo naših trgovcev, še vedno zavezujemo ročno. Zato so vreče zelo čiste, saj iz njih ne izteka material, kot je značilno za večino podobnih izdelkov. Zaradi popolne tesnosti in izbire najboljših surovin, so roki trajnosti naših lepil več kot dve leti. V lastnem laboratoriju opravljamo večino najpomembnejših preizkusov po evropskih normativih s področja gradbenih lepil. Stalno spremljamo kvaliteto vhodnih surovin in končnih izdelkov. Predvsem pa posvetimo veliko časa in energije razvoju novih kakovostnih izdelkov in kontinuirani izboljšavi obstoječih. Z rednimi obiski večjih evropskih sejmov, strokovnih simpozijev in predvsem stalnim stikom z uporabniki naših izdelkov, zagotavljamo visok strokovni nivo svetovanja. Prijazno vas bomo sprejeli in poskušali najti najboljšo rešitev za vas.

  Naš zadnji prospekt v PDF obliki za branje
  Naš zadnji prospekt v PDF obliki v obliki za tiskanje
 
IMO STAVBAIMO STAVBA
Naša ekipa je polna energije. Nejc, Domen, Matej, Uroš, Timotej, Irma, Izidor, Luka, Domen, Simon, Boštjan in RokNaša ekipa je polna energije. Nejc, Domen, Matej, Uroš, Timotej, Irma, Izidor, Luka, Domen, Simon, Boštjan in Rok
IMO - del skladiščaIMO - del skladišča
Rast prodajeRast prodaje
 

O lastniku

Izidor Oblak je ustanovitelj podjetja IMO, ki pomaga keramičarjem dvigniti strokovnost in ugled.
S svojimi izdelki in nasveti izboljšuje življenjsko dobo in izgled oblog iz keramike.

V razvoju najodpornejšega lepila je prehitel vse velike evropske proizvajalce na našem trgu.
Bil je pobudnik in najaktivnejši pri izdaji edinih strokovnih pravil za polaganje keramike v Sloveniji.
Prvi v Sloveniji je razvil najzahtevnejši izdelek za izravnavo betonov.

Je družinski človek, ki najbolj uživa s petčlansko družino pri ribniku na domačem vrtu v Žireh.
 
Izidor Oblak
izvedba: limonet.si